Klassieke pralines
Onze Klassieke Familie van Pralines en Truffels
Pralines
Kenya Lait
Hazelnootpraliné met koffie uit Kenia en stukjes geroosterde cacaokernen
Kenya Noir
Hazelnootpraliné met koffie uit Kenia en stukjes geroosterde cacaokernen
Grenoble
Marsepein met confijte vijgen en rhum
Gianduja
Hazelnootpraliné met melkchocolade
Europe Noir
Praliné van amandelen en gebrande hazelnoten
Europe Lait
Praliné van amandelen en gebrande hazelnoten
Europe Blanc
Praliné van amandelen en gebrande hazelnoten
Don Juan
Mousse met een accent van kirsch en bedekt met huisgemaakte karamel
Coeur Croquant
Melk hazelnootpraliné met knapperige gepofte rijst
Verboden Vrucht
Rijke witte praline met verboden vrucht (Tonca en cocos)
Crocantino
Rijke donkere hazelnootpraliné met krokante gepofte rijst
Cœur d’Amour
Ganache met framboos
Cœur Pistache
Ganache met pistache
Coeur Passion
Passion fruit ganache
Amandine Noir
Rijke amandelpraliné met geroosterde amandel
Bianca
Moka boter mousse op een laagje gianduja
Bianca Plus
Moka boter mousse op een laagje gianduja met een hazelnoot
Palet Orange
Ganache met sinaasappel
Palet Thé
Ganache op basis van Earl grey thee met bergamotte
Piment
Donkere ganache met een zachte Franse chili van Espelette
Guèrande
Huisgemaakte karamel met een snuifje fleur de sel de Guérande
Vanille Caramel
Ganache op basis van Vanille afkomstig van Madagascar
Smooth
Mousse van huisgemaakte karamel
Eclats Spéculoos
Amandelpraliné met een laagje speculaasstukjes
Massepain Pistache
Marsepein vermaald met stukjes pistache
Massepain Nature
Marsepein, rijk aan amandelen
Ginger Lemon
Marsepein met geconfjite gember en citroen
Merveilleux
Gianduja op een bodem van hazelnootpasta
Manon Blanc
Echte boter mousse met koffie op een walnoot bodem
Jardin Pistache
Praliné van gebrande amandelen en hazelnoten versierd met stukjes pistache
Jardin Amandes
Praliné van amandelen en hazelnoten versierd met een gekaramelliseerde amandelen
Véronique
Hazelnoot praliné met feuilletine à l'ancienne en een snuifje sel de Guerande
Daska Origin
Donkere Daska Ganache 60%
Truffels
Truffe Noir
Bittere truffel bestrooid met cacaopoeder
Truffe Amandes
Truffel met amandel en amandelschilfers er omheen
Truffe Spéculoos
Truffel met gemalen speculaas vanbinnen en vanbuiten
Truffe Champagne
Truffel met marc de champagne, bestoven met poedersuiker
Truffe au beurre
Truffel met boter en chocoladeschilfers rondom
Truffe Framboise
Truffel met framboos en chocoladeschilfers
Truffe Croquante
Krokante truffel in een jasje van crêpe dentelle
Liqueur Pralines
Cerisette
Hele kers gedrenkt in kirschlikeur
Assortiment de pralines liqueurs
Pralines met mojito, whisky (label 5), gin, rum, cognac (Rémy Martin) en Cointreau