Wilt u als partner van Daskalidès een verdeelpunt uitbouwen?

U krijgt onze volledige steun


Wilt u als partner van Daskalidès een verdeelpunt uitbouwen? Dan krijgt u onze volledige steun. We begeleiden u bij de zoektocht naar een geschikte locatie, de aankoop of huur, de inrichting van het verdeelpunt en de kennismaking met het assortiment.

Contact

U bent partner, geen franchisenemer


Belangrijk is dat we u als partner geen minimumafname of management-fee opleggen. Royalty’s trouwens evenmin. U wordt dus een echte partner in verkoop, geen franchisenemer, ook al krijgt u een gedegen marketingondersteuning. U verkoopt natuurlijk alleen Daskalidès-chocolade. Maar ons assortiment kan u wel aanvullen met andere kwaliteitsvolle, artisanale producten zoals een selectie van koffies, thee, koekjes, makarons, patisserie, ijs, doopsuiker of lokale confiserie. Deze productdiversificatie zorgt voor een echte meerwaarde in uw aanbod en creëert bijkomende omzetmogelijkheden buiten de traditionele piekverkopen van chocoladeproducten.

Contact

Concept

Als verdeelpunt zijn diverse concepten mogelijk:

Een volledig ingerichte winkel.
Een shop-in-the-shop.
Een kiosk, bijvoorbeeld in een winkelcentrum.
Een chocolate room waar onze chocolade niet alleen wordt verkocht,
maar ook wordt genuttigd bijvoorbeeld bij een kopje koffie.
Een armoire.

Inrichting

Bij alle concepten zal de inrichting gebeuren door uzelf als partner en uitgevoerd worden door uw aannemer volgens de richtlijnen van de interieurarchitect die u hebt uitgekozen. Ondanks wij geen strikte verplichtingen opleggen is een herkenning doorheen de Daskalidès verkooppunten belangrijk. Zo hebben alle concepten – van winkel tot armoire – hetzelfde typische Daskalidès ontwerp, uitzicht en stijl dankzij een uniform gebruik van materialen, vormen en kleuren. Het is bestudeerd, ontwikkeld en beproefd om exclusiviteit uit te stralen en voor een maximale verkoop te zorgen

Productkennis

Vòòr u als partner van Daskalidès begint, wordt u volledig ‘ondergedompeld’ in onze producten, onder begeleiding van onze meester-chocolatier. Hij laat u kennismaken met de smaak, vorm en kleur van elke praline, goodie, reep of wat dan ook. Zo weet u precies hoe u uw klanten het beste kunt adviseren bij hun aankoop.

Marketingondersteuning

U staat er als onze partner niet alleen voor, want we ondersteunen u zowel bij de opening van uw verdeelpunt alsook doorheen het jaar met (thema)affiches of folders. Bovendien vermelden we uw verdeelpunt op onze Daskalidès-website. U krijgt natuurlijk ook advies over de beste manier om uw etalage in te richten en zelfs raad over de optimale communicatie met uw klanten.

De start van uw project


We streven ernaar om met innovatieve ideëen op te komen, maar begrijpen heel goed dat een slim concept moet ondersteund worden door meetbare resultaten.

  Persoonlijke gegevens

  Email en telefoonnummer

  Adres

  Andere gegevens

  Rijbewijs

  Rijbewijs
  janee

  Talen

  Frans VloeiendBasiskennisGesprokenGeschreven

  Engels VloeiendBasiskennisGesprokenGeschreven

  Duits VloeiendBasiskennisGesprokenGeschreven

  Andere:
  VloeiendBasiskennisGesprokenGeschreven

  Computer vaardigheden

  BasisGevorderd

  Professionele informatie

  Heeft u vroeger een zelfstandig beroep uitgeoefend?

  janee

  Daskalidès Partner

  Beschrijf beknopt waarom u een Daskalidès partner wil worden

  Wat zou uw toegevoegde waarde zijn om Daskalidès partner te worden?

  Waar zou u een verkooppunt willen openen?

  Wanneer zou u een verkooppunt willen openen?

  Binnen...

  6 maand9 maand12 maandMeer dan 12 maand

  Welk soort verkooppunt heeft u in gedachten?

  Een volledig ingerichte winkelEen shop in de shopEen kiosk in vb een shopping centerEen chocolate room, waar onze chocolade niet alleen wordt verkocht maar ook gedegusteerd koffie of theeEen display

  Hoeveel kan u zelf investeren?

  Hoeveel kan u lenen?

  Heeft u nog vragen of kommentaren?

  Overige


  Testimoniums