Daskalidès onderschrijft het Quality Partner Program (QPP) van Barry Callebaut, de marktleider van kwaliteitschocolade. Het doel van dit programma is om de cacaotelers – kleinschalige lokale landbouwers – te ondersteunen en hun economische activiteit een duurzaam karakter te geven.

Zo willen we samen bijdragen tot zichtbare kwaliteitsverbetering van de cacao. Zonder cacao, is er geen chocolade. Door meer cacao van een hogere kwaliteit te produceren, kunnen de boeren meer verdienen en zo hun levenskwaliteit vergroten. En om topchocolade te maken, hebben we nu eenmaal cacaobonen van topkwaliteit nodig.

QPP is een unieke samenwerking waarbij iedereen wint: de boeren krijgen betere perspectieven op een betere levenskwaliteit en u, u kan genieten van uw onvergetelijke chocolademomenten. We vinden het als kwaliteitsproducent van pralines dan ook onze plicht om een volle medewerking aan QPP te verlenen. Uw aankoop steunt onze gezamenlijke inspanningen voor duurzame cacaoteelt.

Door te kiezen voor Daskalidès geniet u van de best mogelijke pralines en helpt u de plaatselijke landbouwers bij de cacaoteelt.

Bezoek de QPP website